Naša Priča

Dobrodošli na našu stranicu Blogging Akademija, mjesto gdje vaše snove o uspješnom blogiranju pretvaramo u stvarnost. Naša misija je da svakome tko ima strast prema pisanju omogućimo da stvori svoj vlastiti blog, pisan o temama koje ga osobno zanimaju, a da uz to i zaradi.

Naša priča počinje 2018. godine kada sam, kao i vi danas, bio entuzijast željan podijeliti svoje misli, ideje i strasti s ostatkom svijeta. Kroz putovanje od preko pet godina, stvorio sam 5 uspješnih web stranica (blogova), svaka monetizirana i svaka donoseći mi prihod. Ali, za mene, blogiranje nikad nije bilo samo o novcu. Bilo je o slobodi izražavanja, o dijeljenju znanja, o stvaranju nečega svojeg.

Upravo je ta strast prema bloggingu dovela do nastanka Blogging Akademije. Naša misija je da vam pružimo sve što je potrebno za stvaranje, održavanje i uspješno vođenje bloga. Ovdje ćete pronaći detaljne upute o svakom koraku koji je potreban kako biste krenuli iz nule: od odabira teme, pisanja članaka, optimizacije za tražilice (SEO), pa sve do monetizacije vašeg bloga.

Vjerujemo da svatko tko ima strast prema pisanju zaslužuje priliku za uspjeh. Zato smo tu, da vas podržimo na tom putu. Naš cilj je da svatko tko prođe kroz našu Blogging Akademiju, stvori blog na kojem ne samo da će biti ponosan, već i blog koji će mu donositi prihod.

Pozivamo vas da se pridružite našoj zajednici, da naučite, rastete i uspijete u svijetu blogginga. Vaša strast i naše iskustvo i znanje zajedno mogu stvoriti nešto zaista posebno. Vjerujemo u Vas, vjerujemo u vašu priču i jedva čekamo da vam pomognemo da je podijelite s ostatkom svijeta. Dobro došli u Blogging Akademiju, vaše putovanje uspješnog blogiranja počinje ovdje.

Misija

Naša misija je pružiti vam svu potrebnu podršku, znanje i alate da stvorite uspješan blog od kojeg možete zarađivati, a možda čak i ostvariti full-time prihod (ovisno o Vašim ambicijama i posvećenosti).

Blogiranje je naša strast, ali isto tako znamo da pisanjem blogova može doći do financijske neovisnosti. Kao što sam, počevši od 2018. godine, uspio stvoriti 5 uspješnih, monetiziranih web stranica, želimo omogućiti svakome od vas isto – stvaranje vlastitog, profitabilnog bloga.

Ali naša misija ide dalje od toga. Ne želimo samo da uspješno stvorite blog, već da se u tome i zabavite. Želimo da pisanje blogova postane vaša strast, vaš način izražavanja, mjesto gdje možete podijeliti svoje ideje i znanje s ostatkom svijeta. Želimo da svaki član naše akademije stekne nova znanja, unaprijedi svoje vještine pisanja i SEO optimizacije, ali da pritom uživa u procesu.

Na Blogging Akademiji smo posvećeni tome da svaki naš član prođe kroz ovo putovanje uz našu podršku, od početnog odabira teme do završnog koraka monetizacije. Nudimo sveobuhvatnu obuku, praktične savjete i kontinuiranu podršku kako bismo osigurali vaš uspjeh.

Naša misija je jednostavna, ali moćna: omogućiti vam da pretvorite svoju strast prema pisanju u profitabilni blog. Želimo da svaki član Blogging Akademije ne samo da zaradi novac od svog bloga, već da od toga može i živjeti. A uz sve to, želimo da se zabavite, rastete i stvarate nešto vrijedno.

Ukoliko se još dvoumite da li je ovo prava stvar za Vas, jedino što Vam možemo savjetovati je da pokušate i date 1 mjesec sebi šansu. Jer propuštena prilika košta najviše a može sve promjeniti. 🙂